Kitty

Kitty zoekt een fijn nieuw huisje!

Hello Kitty (12)

 

Kitty is een mooie, statige dame met pit die weet wat ze wil. Kitty, ook wel Hello Kitty genoemd, is een rustige kat die graag ergens op haar gemakje ligt of zit te soezen, al vindt ze spelen op zijn tijd toch ook wel erg leuk. Ze zoekt graag een plekje bij je in de buurt van waaruit ze alles in de gaten kan houden en lekker rustig rond kan kijken, als ze een knuffel of een aai wil komt ze die vanzelf wel halen.

Kitty woonde eerder in een winkel met een boel leuke personeelsleden en twee andere kattenmaatjes, maar ze blijkt het toch fijner te vinden in een wat rustigere omgeving zonder andere katten, want als het te druk is naar haar zin kan ze wel eens wat kortaf reageren. Bij haar eerdere thuis kon Kitty ook naar buiten, wat ze heerlijk vond. Een fijne tuin waarin ze lekker rond kan struinen en jagen zou voor haar dan ook erg fijn zijn.
Kitty is al gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd. Kunt u Kitty een fijn nieuw thuis bieden? Neem dan even contact met ons op, via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of via telefoon (0499 57 36 31 / 06 1260 4844)