Ginny

Ginny 04 - kopie

Lief nieuw baasje gezocht voor Ginny!

Ginny zoekt een lief baasje voor vriendschap en veel vrijheid. Ginny is geboren in 2011 en is een gesteriliseerde poes. Ze houdt van haar vrijheid en is het gelukkigst als ze vrij naar buiten en weer naar binnen kan. Buiten lekker tussen struikjes liggen of muizen vangen, Ginny vermaakt zich wel. Daarnaast is ze ook aanhankelijk en knuffelig naar haar baasje toe. Van andere poezen moet ze niets hebben, maar een rustige gecastreerde kater als huisgenootje is daarentegen geen probleem voor haar.

Kunt u Ginny een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of via telefoon (0499 57 36 31), dan geven wij u de contactgegevens van Ginny’s huidige baasje.