Cato (herplaatst!)

Cato zoekt een fijn nieuw thuis

 

image1

 

Cato heeft een fijn nieuw thuis gevonden!

———————————————————————————————————————–

“Hoi, ik ben Cato en geboren op 15-08-2015. Mijn baasje Marieke is heel blij met mij en ik met haar. Ik maak haar elke morgen wakker door met mijn snorharen in haar gezicht te kriebelen en kusjes te geven. Ze moet dan gewoon uit bed komen, want ik heb honger????. Ik ben een heel actief, ondeugend en pittig meisje. Hoe wilder je met mij speelt hoe leuker ik dat vind. Soms lijk ik daarin wel op een hond. Net als een hond kwispelde met zijn staart als het baasje thuis komt doe ik dat ook. Mijn baasje doet zoveel als ze kan voor mij. Alleen zoek ik meer uitdaging, die mijn baasje hier in het appartement mij niet kan geven. Een tuin zou ik super vinden, kan ik achter de vliegen, vlinders en vogels rennen. En hoop ook in een boom te kunnen klimmen. Spring hier graag van kast naar kast, maar die zijn niet hoog genoeg. Ook kan ik ‘s avonds lekker bij mijn baasje op schoot gaan liggen. Maar nog hou ik dan alles in de gaten. Zo alert en nieuwsgierig ben ik wel. Overal waar mijn baasje in huis is, ben ik ook om bij haar te zijn. Ik ben een kruising Abessijn, en dat karakter geeft aan dat ik een intelligente poes ben. Hihi en dat is ook zo. Want als ik 1 keer iets zie hoe iets open gaat, doe ik het na. Daarom ligt er iets zwaars op de prullenbak, staat er iets voor de kast waar mijn eten in staat. Want op eten ben ik dol!! Al ben ik ook gek op een stuk komkommer, en dat is gezond. Nu wil mijn baasje het beste voor mij, en met heel veel pijn is ze op zoek naar een fijn en nieuw adoptie gezin. Het liefst een bekend adres, dan kan ze me af en toe nog zien.”

————————————————————————————————————————–

Kunt u Cato een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of telefoon (0499 57 36 31), dan brengen wij u in contact met het huidige baasje van Cato.