Zazoe (herplaatst)

Zazoe zoekt een fijn nieuw thuis

 

$_86

Zazoe heeft een fijn nieuw huisje gevonden!

————————————————————————————-

Zazoe is een heel knap katje van nog maar 6 maanden oud. Ze is heel lief, maar ook heel speels en een beetje ondeugend, en waar Zazoe nu woont kan ze helaas niet al haar energie kwijt. Zazoe zoekt daarom naar een huisje met wat meer ruimte, waar ze ook naar buiten kan. Een boerderij mag ook. Haar baasje doet met pijn in haar hart afstand van haar, maar gunt Zazoe een plekje waar ze wat meer ruimte heeft. Als Zazoe naar haar nieuwe huisje gaat, krijgt ze benodigdheden mee; kattenbak, reismand, voer en speelgoed. Zazoe is gesteriliseerd, heeft alle inentingen gehad en is helemaal gezond.

Kunt u Zazoe een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met haar huidige baasje via deze advertentie.