Guus

IMG-20190726-WA0014

Lieve kater Guus zoekt een fijn nieuw thuis!

“Guus is een combinatie ragdoll/Britse korthaar van 3,5 jaar oud. Een vriendelijke, goeie lobbes die graag speelt en ook heel graag buiten is. Daarom is een appartement of klein tuintje geen optie voor hem. Guus zoekt écht een huisje waar hij flink de ruimte heeft om naar buiten te gaan. Guus is een allemansvriend, speelt nog heel graag met alles, en vindt het ook heerlijk om geborsteld te worden. Hij zal niet bijten of krabben. Wij zoeken een goede plek voor hem liefste in het buitengebied waar hij lekker rond kan en ook gezellig bij je binnen kan liggen.”

 

Kunt u Guus een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of telefoon (0499 57 36 31), dan brengen wij u in contact met het huidige baasje van Guus.