Mootje en Tijger

 

Tijger en Mootje (3)

 

Broertjes Tijger en Mootje zoeken samen een nieuw thuis

Deze twee geweldig lieve jongemannen zijn broertjes van elkaar en beiden 5 maanden oud. Mootje is het grijs met witte katje, Tijger is het cypers grijze katje. Omdat de broertjes echt supergehecht aan elkaar zijn, zoeken zij samen een fijn huisje met een wat grotere tuin waarin zij zich flink uit kunnen leven qua spelen en op onderzoek uitgaan. Vooral Mootje is namelijk erg ondernemend, en gaat graag op avontuur uit. Omdat Mootje en Tijger nu op een plek wonen waar dit niet goed kan (drukke wijk in de stad met veel buren) zoeken ze daarom een plekje met wat meer (buiten)ruimte. Kinderen in het gezin zijn geen probleem, Mootje en Tijger zijn namelijk erg sociale, lieve en aanhankelijke katers die graag spelen, maar ook heel graag komen knuffelen op zijn tijd. Mootje en Tijger zijn vanwege hun jonge leeftijd nog niet gecastreerd, maar zijn wel goed gevaccineerd, ontvlooit en ontwormd omdat ze al een paar keer bij ons in het pension van een vakantie hebben mogen genieten.

Kunt u Mootje en Tijger een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of telefoon (0499 57 36 31), dan brengen wij u in contact met de huidige baasjes.