fotos_pension_facebook_019

Info

Alle bezoeken (halen en brengen) op afspraak, openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 uur tot 13.30 uur.  Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten en kunnen er geen katten gebracht of gehaald worden.

Wanneer uw kat bij ons logeert, is het verplicht het inentingsboekje of dierenpaspoort met een geldige enting tegen katten- en niesziekte mee te nemen. Dit paspoort behoort u elke keer mee te brengen en in ons pension achter te laten zolang de kat bij ons logeert. De enting voor niesziekte mag niet ouder zijn dan één jaar en niet jonger dan 2 tot 4 weken; de enting voor kattenziekte heeft tegenwoordig een geldigheidsduur van 3 jaar en mag dus niet ouder zijn dan 3 jaar.
Attentie, let er op dat uw kat goed is ingeënt. Wanneer dit niet het geval is dan nemen wij uw kat niet op in ons pension.

Ook moet uw kat voordat hij/zij in ons pension komt vrij zijn van parasieten:”vlooien, wormen, etc.”. Wanneer u uw kat niet geregeld een vlooienbehandeling geeft (om de 5 á 6 weken) en hem of haar ontwormt, doe dit dan 2 dagen voordat u de kat bij ons brengt. Gelieve de data van ontvlooien te vermelden in het paspoort. Wanneer wij uw kat moeten ontvlooien of ontwormen, brengen wij daar € 10.00 voor in rekening.

Tarief:
PRIJSWIJZIGING per 01-03-2019

I.v.m. de gestegen kosten zijn wij genoodzaakt om de dagtarieven te verhogen met  € 0,50.

Dit om de kwaliteit die u van ons gewend bent te kunnen blijven garanderen.

De nieuwe prijzen zijn, € 10,25  per dag per kat en elke volgende kat € 9,75 per dag.