Fluffy en Baileys

BaileysFluffy

Fluffy en Baileys zoeken samen een fijn nieuw thuis!

 

“Fluffy (tweede foto) en Baileys (eerste foto, met de witte pootjes zichtbaar) zijn beide Europese korthaar katten en zijn 11 jaar.

Fluffy is in juni 2009 bij mij komen wonen en Baileys in augustus 2009.

Tot 2018 zijn ze rust in huis gewend. In 2018 hebben we 1 kindje gekregen en dat bracht ook onrust bij de katten. In 2019 hebben wij nog een kindje gekregen en sindsdien merken wij aan de katten dat ze daar stress door hebben.

Ze hebben altijd een plekje gehad waar ze zich terug konden trekken als het wat te druk werd, maar sinds de komst van een tweede kindje was het vanwege plaatsgebrek niet meer mogelijk.

Het liefst hielden wij ze de rest van hun leven bij ons, maar voor de katten is het beter dat ze een plekje hebben zonder jonge kindjes.

 

Fluffy is van april 2009. Hij is gecastreerd, heel nieuwsgierig en hij vind het fijn om lekker geaaid en vertroeteld te worden.

Fluffy komt vanuit een nestje bij mensen thuis.

 

Baileys (op de foto met de zichtbare witte pootjes) is van juni 2009. Hij is gecastreerd en gechipt, hij is een beetje schuw, maar vind het ook fijn om lekker geaaid en vertroeteld te worden.

Baileys is in het asiel geboren en vanuit daar bij mij komen wonen.

 

Ze zijn het gewend om altijd binnen te zijn. Ze zijn echt aan elkaar gewaagd en spelen graag samen. Omdat ze zoveel aan elkaar hebben is het beter om ze bij elkaar te houden en ergens samen te plaatsen. “

———————————————————————————

Kunt u Baileys en Fluffy een fijn nieuw thuis bieden, of wilt u meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail (info@oirschots-kattenpension.com) of telefoon (0499 57 36 31), dan brengen wij u in contact met de huidige baasjes.