Info

Alle bezoeken (halen en brengen) op afspraak, dus graag even bellen of mailen van te voren.
Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 10.30 en van 11.00 tot 18.00 (alles op afspraak).
Zaterdag van 9.00 uur tot 10.30 en van 11.00 tot 13.15 uur (alles op afspraak).
Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten en kunnen er geen katten gebracht of gehaald worden.

Wanneer uw kat bij ons logeert, is het verplicht het inentingsboekje of dierenpaspoort met een geldige enting tegen katten- en niesziekte mee te nemen. Dit paspoort behoort u elke keer mee te brengen en in ons pension achter te laten zolang de kat bij ons logeert. De enting voor niesziekte mag niet ouder zijn dan één jaar en niet jonger dan 2 tot 4 weken; de enting voor kattenziekte heeft tegenwoordig een geldigheidsduur van 3 jaar en mag dus niet ouder zijn dan 3 jaar.
Attentie: let er op dat uw kat goed is ingeënt. Wanneer dit niet het geval is dan nemen wij uw kat niet op in ons pension.

Ook moet uw kat voordat hij/zij in ons pension komt vrij zijn van parasieten:”vlooien, wormen, etc.”. Wanneer u uw kat niet geregeld een vlooienbehandeling geeft (om de 5 á 6 weken) en hem of haar ontwormt, doe dit dan 2 dagen voordat u de kat bij ons brengt. Gelieve de data van ontvlooien te vermelden in het paspoort. Wanneer wij uw kat moeten ontvlooien of ontwormen, brengen wij daar € 10.00 voor in rekening.

Tarief:
€11 per dag per kat, voor elke volgende kat €10,50 per dag. Dit is all-inclusive ☆☆☆☆☆.
U kunt contant afrekenen, of wij kunnen u op de dag van ophalen een betaalverzoek sturen. We hebben helaas géén pin meer.

Let op:

De breng- en haaldag worden als 2 afzonderlijke dagen berekend, ongeacht de tijd van brengen en/of halen.