Info

GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN !!!!!!

OP WOENSDAGOCHTEND GESLOTEN .

PENSION PAS OPEN VANAF  12.00 uur !!!!

Alle bezoeken (halen en brengen) op afspraak, dus graag even een dag van tevoren bellen of mailen.

Openingstijden op maandag dinsdag  donderdag en vrijdag (alles op afspraak). van 9.00 uur tot 10.15 en van 11.15 tot 18.00

Zaterdag van 9.00 uur tot 10.15 en van 11.15 tot 13.15 uur (alles op afspraak).
Op woensdagochtend , zon- en feestdagen zijn wij gesloten en kunnen er geen katten gebracht of gehaald worden.

Wanneer uw kat bij ons logeert, is het verplicht het inentingsboekje of dierenpaspoort met een geldige enting tegen katten- en niesziekte mee te nemen. Let erop dat naam, contactgegevens en adresgegevens eigenaar ingevuld is. Dit paspoort behoort u elke keer mee te brengen en in ons pension achter te laten zolang de kat bij ons logeert. De enting voor niesziekte mag niet ouder zijn dan één jaar en niet jonger dan 2 tot 4 weken; de enting voor kattenziekte heeft tegenwoordig een geldigheidsduur van 3 jaar en mag dus niet ouder zijn dan 3 jaar.
Attentie: let er op dat uw kat goed is ingeënt. Wanneer dit niet het geval is dan nemen wij uw kat niet op in ons pension en moet u uw kat weer mee terug naar huis nemen .

Ook moet uw kat voordat hij/zij in ons pension komt vrij zijn van parasieten: vlooien, wormen, etc. Wanneer u uw kat niet geregeld een vlooienbehandeling geeft (om de 5 á 6 weken) en hem of haar ontwormt, doe dit dan 2 dagen voordat u de kat bij ons brengt. Gelieve de data van ontvlooien te vermelden in het paspoort. Wanneer wij uw kat moeten ontvlooien en/of ontwormen, brengen wij daar   15.00 voor in rekening.
Ontwormt u uw kat wél regelmatig, doe dit dan ook twee weken na terugkomst uit het pension.

Tarief:

Per 15-01-2024 € 14,50 per dag per kat. Voor elke volgende kat € 14,00.

Helaas ben ik dit genoodzaakt , wanneer we dezelfde kwaliteit willen waarborgen als u van ons gewend bent. de vele prijsstijgingen van zowel voer , kattenbakvulling , en energie toeslag. zijn hier de oorzaak van.

Wanneer uw kat dieet voer heeft , hoeft u dit niet meer mee te brengen, wel breng ik daar extra kosten voor in rekening van  €1,50 per dag. U mag wel eigen dieetvoer meebrengen.

U kunt contant afrekenen of per pin betalen.

Let op:

De breng- en haaldag worden als 2 afzonderlijke dagen berekend, ongeacht de tijd van brengen en/of halen.