Reserveren

We zitten volgeboekt van 26 juli t/m 13 augustus. Ook de week daarvoor en daarna zijn bijna volgeboekt, wacht dus niet meer te lang als u voor die data nog wil boeken!

Want Vol = Vol !!

Om te reserveren kunt u bellen, e-mailen of het inschrijfformulier op deze site invullen (zie hieronder bij ‘online reserveren’).

Gelieve niet via facebook te reserveren.

Telefoon: (0499) – 57 36 31 / 06 12604844
E-mail: info@oirschots-kattenpension.com.

—————

Klik hier om uw online reservering te maken.

(U hoeft alleen bij de eerste online reservering alle gegevens in te vullen. Bij een volgende reservering blijft een groot deel van de gegevens ingevuld staan (bijv. geboortedatum van uw kat) van vorige reserveringen, u hoeft dus niet opnieuw alles in te vullen).

 

  • Alle bezoeken op afspraak.
    Openingstijden maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 10.15 en van 11.15 tot 18.00 (alles op afspraak dus graag een dag van tevoren even bellen of mailen.
    Openingstijden op zaterdag: 09.00 tot 10.15 en van 11.15 tot 13.15 (alles op afspraak dus graag een dag van tevoren even bellen of mailen).
  • Let op: op zondagen en op feestdagen zijn wij gesloten voor bezoekers.  Katten kunnen dan niet gehaald en gebracht worden.
  • Wanneer u eerst wilt komen kijken in ’t Oirschots Kattenpension, bent u natuurlijk van harte welkom! Max 2 personen, dit ivm de rust van de logees. Bel of mail gerust voor een afspraak.
  • Reserveer tijdig (begin/half februari) voor de drukke zomermaanden. Want, vol is helaas écht vol!
  • In het hoogseizoen ( juli en augustus ) wordt de gehele gereserveerde periode berekend. Dus bij eventueel eerder ophalen van de kat(ten) moet toch de gehele gereserveerde periode worden afgerekend.
  • Wanneer uw kat dieetvoer of medicatie heeft, dient u dit zelf mee te brengen, voorzien van naam , merk en / of toediening

klik hier om het gehele pensioncontract te lezen.