Reserveren

Om te reserveren kunt u bellen, e-mailen of het inschrijfformulier op deze site invullen (zie hieronder bij ‘online reserveren’).

Gelieve niet via facebook te reserveren.

 

Klik hier om uw online reservering te maken.

(U hoeft alleen bij de eerste online reservering alle gegevens in te vullen. Bij een volgende reservering blijft een groot deel van de gegevens ingevuld staan (bijv. geboortedatum van uw kat) van vorige reserveringen, u hoeft dus niet opnieuw alles in te vullen).

❗️Let op❗️ Wij zitten volgeboekt van 13 juli t/m 4 augustus. Ook de weken hiervoor en hierna zijn bijna vol. Wil je nog een plekje reserveren in deze periode, doe dat dan zo snel mogelijk via het online reserveringsformulier want vol = vol!

 

Telefoon: (0499) – 57 36 31 / 06 12604844
E-mail: info@oirschots-kattenpension.com.

  • Alle bezoeken op afspraak.
    Openingstijden maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 10.15 en van 11.15 tot 18.00 (alles op afspraak dus graag een dag van tevoren even bellen of mailen.
    Openingstijden op zaterdag: 09.00 tot 10.15 en van 11.15 tot 13.15 (alles op afspraak dus graag een dag van tevoren even bellen of mailen).
  • Let op: op zondagen en op feestdagen zijn wij gesloten voor bezoekers.  Katten kunnen dan niet gehaald en gebracht worden.
  • Wanneer u eerst wilt komen kijken in ’t Oirschots Kattenpension, bent u natuurlijk van harte welkom! Max 2 personen, dit ivm de rust van de logees. Bel of mail gerust voor een afspraak.
  • Reserveer tijdig (begin/half februari) voor de drukke zomermaanden. Want, vol is helaas écht vol!
  • In het hoogseizoen ( juli en augustus ) wordt de gehele gereserveerde periode berekend. Dus bij eventueel eerder ophalen van de kat(ten) moet toch de gehele gereserveerde periode worden afgerekend. Dit omdat we in de zomermaanden vaak nee moeten verkopen en een wachtlijst hebben.
  • Wanneer uw kat medicatie heeft, dient u deze mee te brengen, voorzien van naam , merk en wijze van toediening .

klik hier om het gehele pensioncontract te lezen.