Reserveren

Om te reserveren kunt u bellen, e-mailen of het inschrijfformulier op deze site invullen (zie hieronder bij ‘online reserveren’).

Gelieve niet via facebook te reserveren.

Telefoon: (0499) – 57 36 31 / 06 12604844
E-mail: info@oirschots-kattenpension.com.

Van 3 t/m 25 augustus zitten wij volgeboekt. Wilt u de week voor 3 augustus of de week na 25 augustus nog verzekerd zijn van een plekje, wacht dan niet meer te lang met boeken, ook deze periodes zitten bijna vol. 

Klik hier om uw online reservering te maken.

(U hoeft alleen bij de eerste online reservering alle gegevens in te vullen. Bij een volgende reservering blijft een groot deel van de gegevens ingevuld staan (bijv. geboortedatum van uw kat) van vorige reserveringen, u hoeft dus niet opnieuw alles in te vullen).

 

  • Alle bezoeken op afspraak.
    Openingstijden maandag t/m vrijdag: 9.00 uur tot 10.15 en van 11.15 tot 18.00 (alles op afspraak dus graag even bellen van te voren.
    Openingstijden op zaterdag: 09.00 tot 10.15 en van 11.15 tot 13.00.
  • Let op: op zon- en feestdagen zijn wij gesloten voor bezoekers.  Katten kunnen dan niet gehaald en gebracht worden.
  • Wanneer u eerst wilt komen kijken in ’t Oirschots Kattenpension, bent u natuurlijk van harte welkom! Bel gerust om iets af te spreken.
  • Reserveer tijdig (eind februari/half maart) voor de drukke zomermaanden. Want, vol is helaas écht vol!
  • In het hoogseizoen ( juli en augustus ) wordt de gehele gereserveerde periode berekend. Dus bij eventueel eerder ophalen van de kat(ten) moet toch de gehele gereserveerde periode worden afgerekend.
  • Wanneer uw kat dieetvoer of medicatie heeft, dient u dit zelf mee te brengen.

klik hier om het gehele pensioncontract te lezen.